Yaşam

Ayvalık Film Festivali’nin Genç Sinema programı, başvurulara açıldı

Seyir Derneği tarafından düzenlenen Ayvalık Uluslararası Film Festivali’nin Genç Sinema programı için başvurular 8 Mayıs itibariyle başladı.

Bu yıl 17-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek festival kapsamında 3. kez düzenlenecek olan Genç Sinema programında, başvuran adaylar arasından 30 öğrenci seçilecek. Seçilen öğrenciler festival boyunca hem sektör profesyonellerinden eğitim alacak hem festival ekibiyle çalışarak deneyim kazanacak, hem de festival kapsamında proje üretecek.

Program kapsamında kabul edilen öğrencilerin ulaşım, konaklama ve yemek masrafları festival tarafından karşılanacak.

Başta sinema bölümünde okuyan ya da sinema kulüplerine üye olan öğrenciler olmak üzere tüm öğrencilere açık olan programın başvuruları bu adreste yer alan başvuru formu üzerinden yapılabilir. Başvurular, 30 Haziran 2024’te sona erecek.

AÇIK HAVA FİLM GECELERİ HAZİRAN AYINDA BAŞLIYOR

Festival kapsamında düzenlenen bir başka etkinlik olan Açık Hava Film Geceleri, 15-23 Haziran tarihleri arasında Ayvalık Belediyesi’nin yeni binasının bahçesinde düzenlenecek.

Kesin programı önümüzdeki günlerde açıklanacak olan Açık Hava Film Geceleri kapsamında, dünyaca ünlü festivallerde prömiyer yapmış ve Oscar ödüllerinde öne çıkan yapımlar sinemaseverlerle buluşacak.

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu