Haber

Amasya’da kış mevsimi tedbirleri değerlendirildi

Amasya Valisi Mustafa Masatlı başkanlığında kış mevsimi önlemleri kıymetlendirme toplantısı yapıldı.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, kış mevsiminde olağan ömrü olumsuz etkileyecek durumları engellemek ve trafikte yaşanabilecek aksaklıkların önüne geçmek gayesiyle yapılacak çalışmalar ve alınacak önlemler değerlendirildi.

Vali Masatlı, olumsuzluk yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınmasının yanı sıra ilgili kurum ve kuruluşların, vazife alanlarına giren hususlarda ek önlemler alması, bilhassa karla gayret kapsamında kullanılan araç, gereç ve donanımların tam ve çalışır vaziyette bulunmasının sağlanması konusunda talimat verdi.

Toplantıya Vilayet Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt ile daire müdürleri katıldı.

Merzifon’da kış önlemleri ele alındı

Merzifon ilçesinde de Kaymakam Ali Güldoğan başkanlığında kış mevsimi önlemleri ve gerçekleştirilecek çalışmalar ele alındı.

Kaymakamlık toplantı salonundaki toplantıda, kış mevsimin problemsiz geçirilmesi için kamu kurum ve kuruluşların gerçekleştireceği çalışmalara yönelik planlamalar görüşüldü.

Güldoğan, kış mevsiminde vatandaşların yaşaması mümkün külfetleri bertaraf etmek için kamu kurum ve kuruluşların çabayla çalışacaklarını söyledi.

Toplantıya Belediye Lider Yardımcısı Erkan Ergül, İlçe Jandarma Kumandanı Yüzbaşı Erbil Terbıyık, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Ceyhan ile ilgili kurumların müdürleri katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu