Yaşam

Altın Orkide Müzik Medya Ödülleri’ne ünlüler akın ediyor

İSTANBUL (İGFA) – Ünlü magazin muhabiri Sedat Sarıkaya’nın Boda Davet Balo Salonu’nda düzenlediği geceye sosyal hayatın en meraklı isimleri ile iş, sanat, magazin dünyası ve sosyal hayatın önde gelen isimleri büyük ilgi gösterdi.

İş, sanat ve sosyal hayatın en başarılı isimlerinin birbiriyle şıklıkta yarıştığı Altın Orkide Müzik Medya Ödülleri gecesi, soğuk havaya ve kar yağışı uyarılarına rağmen dışarıdan da yoğun ilgi gören geniş bir izleyici kitlesinin katılımıyla gerçekleştirildi. . İstanbul Maltepe’deki Boda Davet Balo Salonu dolup taşarken, ünlü türkü fenomeni Fatih Bulut, akşam konseri verirken gecede soluğu aldı. Samimi dansı ve söylediği müziklerle izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Gecede ödül alanlar arasında Simge Sağın, Gülben Ergen, İrem Derici, Ece Seçkin, İrem Derici gibi ünlü isimlerin irtibat danışmanı Özgür Aras, Türk sinemasının ünlü ismi Nil Ünal, ünlü fenomen YTL Osman, Bir Numara yer alıyor. Radyonun ünlü usta programcıları Michael Kuyucu ve Mine Ayman, Rock yıldızı Barış Gülay, ünlü yönetmen Buğra Karaçam’ın da hazır bulunduğu programda DJ Gürkan Şaşmaz da performansıyla göz doldurdu.

Gecede konserinden gelen DJ Şevket Öndaş, ünlü tenor Sedat Can Öztoprak, Mor Narpın, şair ve yazar Murat Selçuk Katıoğlu ile genç rapçiler Ateş Sayhan, Umut Akkaya, Ceybesk ve ünlü sanatçı Hatiç eşiyle birlikte yer aldı.

Harika performans ve konuşmaların yer aldığı sahnenin ardından geceye katılan sanatçılarla hatıra fotoğrafı çektirildi. Rahatsızlığı nedeniyle geceye katılamayan İrem Derici’nin ödülünü Özgür Aras aldı.

habertuzlukcu.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu