Haber

AK Partili Esgin: “CHP kimileri için bir ara durak, kuluçka merkezi, payanda”

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, CHP’nin kimine göre ara durak, kimine göre kuluçka merkezi, kimine göre payanda olduğunu belirtti.

Esgin, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, aile yapısını hedef alan LGBT sorununun Türkiye’nin gündemine taşındığını, bu sorunun millet tarafından ele alınması gereken siyaset üstü bir sorun olduğunu söyledi.

Bazı çevrelerin ‘aile soykırımı’ olarak gördükleri bu konuyla özellikle ilgilendiklerini dile getiren Esgin, “Aileyi var olma meselesinden çok, isteyenlerin tercih ettiği seçeneklerden biri olarak sunmaya çalışanları görüyoruz. millet ve devlet gibi.” söz konusu.

Bu konuya sadece siyasi hassasiyetlerin değil, önemli sosyal misyonların da düştüğünü vurgulayan Esgin, LGBT’yi destekleyen uluslararası kartellerin yerel işbirlikçilerinin de varlığının gözden kaçmaması gerektiğini söyledi.

Aileyi koruma çabalarının ana muhalefet partisi ve yerel yönetimlerle karşı karşıya kaldığını gözlemlediklerini vurgulayan Esgin, şunları kaydetti:

“CHP, hiçbirimizin itiraz edemeyeceği genel kabul görmüş kavramları ortaya atmış ve ya yok sayar, ya arka niyetini arkasına saklar ya da meşru göstermeye çalışır. Kim bu topraklarda bazı doğruları kendi amaçları için orta yol olarak kullanmak isterse. CHP’yi en özgür ve destekleyici ortam olarak istiyorlar.CHP artık kimine ara istasyon, kimine kuluçka merkezi, kimine payanda, demokratik olmayan yolların ara durağı, kimine kuluçka merkezi. cinsiyetsiz bir toplum ve terör örgütlerine payanda arayanlar… Ana muhalefet partisi Türkiye için geldiği nokta nedir? Çok üzücü.”

Esgin, Bursa’nın CHP’li Nilüfer Belediyesi’nin bu tıbbi yaklaşımlara destek vermek için özel çaba sarf ettiğini, bu korkunç destekleri vatandaşların takdirine bıraktıklarını sözlerine ekledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu