Haber

AK Parti Muğla Milletvekili Otgöz, Seydikemer’de muhtarlarla görüştü

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Seydikemer ilçesinde muhtarlarla toplantı yaptı.

Otgöz, Seydikemer Belediye Başkanı Bayram Akdenizli Belediye Başkanı ve AK Parti İlçe Başkanı Ali Büklü, pazar esnafını ziyaret etti. Otgöz, vatandaşlarla da sohbet ederek taleplerini not aldı.

İlçe muhtarları ile bir araya gelen Otgöz, talep ve şikayetlerini dinledi.

Otgöz yaptığı konuşmada, TBMM’nin tatil olduğu günün ardından Muğla’nın ilçelerini adım adım gezdiklerini söyledi.

Otgöz, muhaliflerin havaya su döverek kendi aralarında tartıştığını belirtti. “Eylemlerimizle, saha çalışmalarımızla seçime hazırız. Muhalefetin elindeki belediyeleri devralmak için gece gündüz çalışıyoruz.” dedi.

AK Parti’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yatırımlara ve hizmet vermeye devam ettiğini belirten Otgöz, seçimlerde verilen sözlerin yerine geldiğini söyledi.

Otgöz, “AK Parti yaparsa yine yapar mottosuyla hemşehrilerimizin refahı ve huzuru için çalışmaya devam ediyoruz” diyen Otgöz, Muğla’ya yapılan yatırımlarla ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Seydikemer-Söğüt yolunun yapımına hız veriyoruz. Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yapılacak ek bina ile burayı şehir hastanesi konseptine dönüştürüyoruz. Fethiye’ye 500 yataklı bir hastane planlanıyor. spor Tesisler, gençlik merkezleri sağlıyoruz. Muğla’da 1-2 yıl içinde gözle görülür şekilde daha büyük yatırımlar yapacağız.”

haberyakakent.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu